Happy to see you again

Disclaimer

Algemeen

De vennootschap Outrance Fashion (ondernemingsnummer: BE 0702809738), verleent u hierbij toegang tot www.outrancefashion.be en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Outrance en/of derden zijn aangeleverd. Outrance behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van haar website aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

 

AUTEURSRECHTEN – INTELLECTUELE EIGENDOM

De integrale inhoud van de Outrance Fashion webshop is eigendom van het bedrijf, dit omvat: de vormgeving en lay-out, software, afbeeldingen, bewegende afbeeldingen, geluiden en teksten. Alle hieraan verbonden rechten worden door het bedrijf beheerd.

Klanten mogen deze inhoud enkel en alleen downloaden en/of een kopie maken voor louter persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten na acceptatie van de bestelling door Outrance. 

Outrance Fashion is een beschermde naam. Hier werdt reeds een patent op genomen, en kan dus niet zomaar worden overgenomen door derden.